Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@veerkantenvruistuk.nl

B&B met sauna in Drenthe

Bij B&B Veerkant en Vruistuk!

Kamer met privé sauna

Wat is er nu lekkerder dan gebruik te kunnen maken van een privé sauna tijdens uw verblijf? Bij Bed en Breakfast Veerkant en Vruistuk kan dat!
Veerkant en Vruistuk is een luxe B&B met sauna in de kamer waar u vrij over kunt beschikken tijdens uw verblijf.

U kunt zo vaak als u wilt gebruik maken van de sauna want het is bij de verblijfsprijs inbegrepen. Uiteraard zijn schone handdoeken, badjassen en slippers voorhanden. Zo kunt u in uw eigen tempo en privacy onbeperkt genieten. Een heerlijke wellness ervaring voor u en uw reisgenoot.

B&B met sauna
B en B Wellness Drenthe

Luxe kamer

De ruime kamer van B&B Veerkant en Vruistuk is ronduit comfortabel en luxe te noemen. De kamer is 48 vierkanter meter groot en voorziet u van alle gemak. Het elektrisch verstelbare kingsize bed is van een geweldige kwaliteit en biedt alle gelegenheid voor een goede nachtrust. Op het bed treft u anti-allergene dekbedden van alpacawol. De badkamer is voorzien van een massage douche zodat u ook na het gebruik van de sauna op de kamer nog even kunt nagenieten. Zomers kunt u buiten ontbijten op uw privé terras aan de vijver.

Ligging B&B met sauna

B&B Veerkant en Vruistuk ligt helemaal aan het einde van een doodlopende weg, tussen de landerijen in het plaatsje Tiendeveen in Drenthe. U heeft vanuit uw kamer weids zicht over de omgeving en het is er nog echt stil. De bed & breakfast ligt op een kleinschalige alpaca boerderij dus wanneer u dat wilt kunt u zelfs een alpaca wandeling maken of een Feed & Greet bijwonen tijdens uw verblijf. Verder liggen op geringe afstand diverse natuurgebieden waar de wandelaar en fietser hun hart kunnen ophalen.

Komt u ook genieten van een verblijf bij Bed en Breakfast Veerkant en Vruistuk? U bent van harte welkom! Eigenaren Joanna en Sander zullen u een comfortabel verblijf bieden en ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.
We zien u graag bij Bed and Breakfast Veerkant en Vruistuk!

B en B Zweeds Landhuis