Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@veerkantenvruistuk.nl

Alpaca Bed and Breakfast

Bij B&B Veerkant en Vruistuk!

Alpaca Bed and Breakfast Drenthe

In Tiendeveen; vlakbij Hoogeveen in Drenthe vindt u Alpaca bed and breakfast Veerkant en Vruistuk. Een luxe B&B met één luxe en comfortabele kamer gelegen op een alpaca boerderij.
Een unieke bed and breakfast op een unieke plek. U heeft prachtig weids uitzicht vanuit uw kamer en op vijftig meter van de kamer is het verblijf van de alpaca’s. Hoe leuk is het om na het ontbijt even bij de dieren te gaan kijken? 

B&B keukenblok
Alpacawandeling Drenthe

De alpaca boerderij

De alpaca boerderij heet Zonneveld Alpaca’s en is kleinschalig, er worden twintig alpaca’s gehouden in een ruime en vrije opzet. Een deel van de kudde bestaat uit de alpaca merries met hun veulens en een ander deel van de kudde wordt recreatief ingezet voor bijvoorbeeld alpaca wandelingen en een Feed & Greet. De omgeving van Veerkant en Vruistuk is landelijk en leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling met de Alpaca’s. Het is natuurlijk mogelijk om tijdens uw verblijf een activiteit met de alpaca’s deel te nemen. Het is verstandig daarvoor vooraf te reserveren.

Luxe kamer

U logeert bij Joanna en Sander; een enthousiast koppel die het u graag naar de zin maakt. Zij hebben dan ook een schitterende kamer voor u beschikbaar. Kosten noch moeite zijn gespaard om u een onvergetelijk verblijf te bieden. De kamer is onder andere voorzien van een privé sauna, privé parkeerplaats en privé terras aan de vijver. Daarnaast is er een houtkachel, elektrisch verstelbaar kingsize bed en comfortabel design meubilair. De kamer is warm en knus maar modern ingericht. Een heerlijke plek om uw weekend of vakantie door te brengen!

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt en graag bij Veerkant en Vruistuk wilt komen logeren dan bent u van harte welkom. Stuur alstublieft een mailtje naar info@veerkantenvruistuk.nl om te reserveren of een vraag te stellen. De beschikbaarheid van de kamer kunt u hier controleren.

Alpaca overnachting